6 Ani de Promotor

0

Posted by HellRaiser | Posted in | Posted on 02:45

De şase ani pe fiecare copertă a revistei ProMotor a fost scris: “Am condus…” urmat de lungă listă de modele de maşini, în medie 15 modele noi în fiecare lună. În noiembrie 2009, pe coperta cu numărul 66, drept cadou de număr aniversar “am condus” a fost înlocuit cu “noi conducem”. ProMotor este cea mai citită publicaţie auto din Romania.*

ProMotor a testat în ultimul an 203 de maşini - în termeni tipografici: românii au putut citi 215 pagini A4 cu teste de calitate. Calitate exprimată prin relevanţă. Un test-drive obiectiv făcut în România cântăreşte evident mai mult decât o traducere după un test făcut de o publicaţie din afară.

În plus fiecare număr al revistei a avut cel puţin două teste comparative cu care s-au acoperti toate clasele posibile, de la maşini de oraş până la SUV -uri.Pe scurt nu există model de serie care circulă pe şoselele ţării, care să nu fi trecut prin mâinile redactorilor ProMotor.

În numărul aniversar, ProMotor aduce în premieră absolută pentru România (aşa cum şi-a obişnuit cititorii de atâtea ori) primele impresii despre cele mai importante modele ale anului viitor pentru ţara noastră: Citroen C3 si Opel Astra. Tot în acest număr au fost testate cele mai noi 11 SUV - uri disponibile în România. Printre ele CX7 diesel şi BMW X6 M - primul M cu tracţiune integrala din istoria BMW.

Primul Logan cu motor v8 http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-sound-racer-un-v8-pentru-orice-masina-5099379
Va plictisiti sand pe internet nu aveti ce face ?
Puteti sa intrati pe:http://www.bux3.com/ si veti avea de lucru plus veti castiga bani. Mai multe detalii pe Bux3.
Ps: Trebuie sa ai un cont bancar unde sa fie incasati bani, si mai aveti nevoie de un cont Alert-Pay
Mult noroc !!!
Acum puteti urmari programele voastre preferate si pe calcualtor doar un clik distanta
http://wwitv.com/portal.htm